Hae sivustolta

Alder valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

Alder on valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden joukkoon International Tax Review (ITR) -julkaisun toteuttamassa vuosittaisessa globaalissa listauksessa.

Julkaistu 06.10.2022

Alder on valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden joukkoon International Tax Review (ITR) -julkaisun toteuttamassa vuosittaisessa globaalissa listauksessa.

Vuosittain päivittyvät  laajemmat listaukset World Tax 2023 sekä World Transfer Pricing 2023 ovat veroalan kattavimmat ja myös arvostetuimmat katsaukset kunkin maantieteellisen alueen johtaviin toimijoihin ja asiantuntijoihin.

Suomea koskevat listaukset kokonaisuudessaan ovat nähtävissä täältä:

Edellisvuoden lailla toimistolla nähtiin myös henkilökohtaisia tunnustuksia, kun osakkaamme Henri BeckerPetteri Rapo ja Suvi Vänskä huomioitiin kunkin markkinan johtaville veroasiantuntijoille myönnettävillä Highly Regarded -maininnoilla. Lisäksi Suvi nostettiin johtavia veroasiantuntijoita maailmanlaajuisesti listaavan Euromoney Expert Guiden tuoreelle listalle.

“Sijoittuminen vuodesta toiseen veroalan johtavien toimijoiden joukkoon on osoitus kokeneen tiimimme kyvystä palvella menestyksekkäästi asiakkaitamme yhä monimutkaisemmaksi muuttuvassa toimintaympäristössä. Uskolliset asiakkaat meille edelleen se kaikkein tärkein onnistumisen mittari, mutta menestys näissä listauksissa on kuitenkin yhtälailla tärkeä osoitus, että kovalla työllä, ketterillä lähestymistavoilla ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin panostamalla on mahdollisuus pärjätä itsenäisenä toimijana kovassa kilpailussa globaaleja ketjuja vastaan”, toteaa Alderin Managing Partner Petteri Rapo.

Vielä kerran lämpimät onnittelut kaikille hyvin ansaitun maininnan saaneille kollegoille ja yhteistyökumppaneille, niin meillä kuin maailmalla. Ja erityisen lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme mielenkiintoisista ja monipuolisista toimeksiannoista kuluneen vuoden aikana, jotka ovat mahdollistaneet kattavan asiantuntemuksemme laittamisen hyötykäyttöön.

Haluamme olla avuksi!

Alderilla on kokonaisvaltaista osaamista yrityksiä koskevan verotusasioiden ja juridiikan eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä asiakaslähtöisesti löytämään tilanteen kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.