Hae sivustolta

Digitaaliset ratkaisut

Haluamme olla asiakkaidemme luotettu neuvonantaja myös digitaalisten ratkaisuiden osalta, se nykyisellään usein puuttuva linkki markkinan parhaiden työkalujen ja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden välillä.

Digitalisaatio on matka, ei päämäärä

Asiantuntijuus vaatii nykypäivänä tuekseen oikeat ja tarkoitukseen soveltuvat työkalut. Me autamme asiakkaitamme tehostamaan aikaavieviä prosesseja ja työtehtäviä alan parhaiden digitaalisten ratkaisuiden ja työkalujen avulla. Tavoitteenamme on optimoida asiantuntijatiimien ajankäyttö ja siten maksimoida heidän päivittäiselle liiketoiminnalle tuottamansa hyöty.

Luotettuna ja riippumattomana neuvonantajana olemme asiakkaidemme apuna tarvekartoituksissa, eri työkalujen vertailussa ja valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksissa sekä päivittäisenä teknisenä käyttötukena. Avustamme myös sopimusehtoihin ja teknisiin yksityiskohtiin (esimerkiksi tietosuoja) liittyvissä keskusteluissa.

Jotta suosituksemme perustuisivat aitoihin käyttökokemuksiin ja pystyäksemme tarjoamaan myös teknistä tukea, toimimme alan johtavien digitaalisten asiantuntijaratkaisujen sertifioituna edustajana Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Ratkaisuportfoliomme kattaa tällä hetkellä seuraavat osa-alueet:

  • Veroraportointi
  • Siirtohinnoittelu
  • Projektinhallinta 

Digitaalisten ratkaisujen tueksi

Lisätiedot ja demopyynnöt

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja aloita digitaalinen matkasi kanssamme.

Autamme yksilöllisten tarpeidesi kartoittamisessa ja järjestämme demon sekä mahdollisuuksien mukaan myös kokeilujakson haluamistasi digitaalisista ratkaisuista.

Ja kun tulee aika ottaa uudet työkalut tai ratkaisut käyttöön, niin olemme apuna ja tukena niin käyttöönoton, sisäisten koulutusten kuin myös päivittäisen teknisen tuen osalta. Perinteistä, digitaalisia ratkaisuja täydentävää (analogista) neuvonantoa unohtamatta.