Hae sivustolta

Yksityishenkilöt

Varaudu menestykseen

Henkilökohtaista neuvonantoa yrittäjille ja muille yksityishenkilöille. Menestykseen kannattaa varautua.

Ota yhteyttä

Pohdimme asiat puolestasi

Kokemuksemme yritysten kanssa toimimisesta johti oivallukseen hoitaa yritystoiminnan yhteydessä myös perheyritysten, yrittäjien ja muiden yksityishenkilöiden asiat kuntoon.

Yrittäjät ja muut yksityishenkilöt voivat hallita varallisuuttaan juridiikan avulla ja panostaa verotehokkuuteen ennakoivalla ja kokonaisvaltaisella suunnittelulla.

Alder Private pohtii asiat puolestasi. Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset järjestelyt korkealla laadulla – olemme tukenasi ja apunasi matkasi varrella. Ymmärrämme perheen varallisuusasemaa, hallinnoimme kokonaisuutta ja toimitamme tarvitsemasi palvelut sinulle avaimet käteen -periaatteella. Monen mielestä lakipykälät ja verolainsäädäntö on tylsää – meille se on intohimo. Ja sieltä löydämme mahdollisuudet myös teidän tarpeisiinne.

Asiakkuus Alderilla tarkoittaa omaa henkilökohtaista asiantuntijaa, joka avustaa sinua tiiminsä kanssa kaikessa verotuksellisessa sekä lainopillisessa suunnittelussa ja toteutuksessa. Ennen kaikkea se tarkoittaa huolettomuutta, joka antaa sinun keskittyä siihen missä olet parhaimmillasi.

Alder Private – Sinulle, perheellesi, suvullesi, yrityksellesi

Henkilökohtaista palvelua

Eteen voi tulla tilanteita, joissa joudut pohtimaan esimerkiksi varallisuuden siirtoa seuraavalle sukupolvelle, eläköitymistä, yrityksen omistuksellisia muutoksia, sijoitustoiminnan, sijoitusrahastojen tai sijoitusvakuutuksen verotusta, perintösuunnittelua tai yrityksen jatkuvuutta perheoikeudellisten asiakirjojen kautta.

Kokemuksemme mukaan kiinnostusta herättävät erityisesti sijoitusyhtiön perustaminen, perheiden yhteiset sijoitusyhtiöt sekä perintö- ja lahjaverotuksen optimointimahdollisuudet. Ennakoinnilla ja laadukkaalla asiantuntemuksella voimme säästää veroeuroja ja optimoida kokonaisuutta kohti haluamaasi lopputulosta.

Näiden lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yrityksen omistusrakenteita ja osakevaihtoja, sukupolvenvaihdoksia sekä selvitämme Suomesta tai Suomeen muuttavan henkilön verotusta. Laadimme henkilö- ja yritysveroilmoituksia, testamentteja, edunvalvontavaltuutuksia ja avioehtosopimuksia sekä avustamme perunkirjoitusten ja perinnönjaon hoitamisessa ja perintöverosuunnittelussa.

Asiakastarina

Alder Private on yrittäjien ja muiden yksityishenkilöiden tuki sijoitusten ja varallisuuden verotehokkaassa ja ennakoivassa hallinnassa. Katsomme tilanteita aina kokonaisuuksina ja asetamme sinut, perheesi ja yrityksesi sen keskiöön. Lue muiden kokemuksista!