Hae sivustolta

Spartamed Group

"Alder on jo useamman vuoden ajan hoitanut kokonaisvaltaisesti minun sekä sijoitus- ja portfolioyhtiöitteni juridiset ja verotukselliset asiat." Lue lisää!

Julkaistu 25.03.2020

Ali Omar on menestynyt yrittäjä, joka haluaa nyt auttaa myös muita yrittäjiä ja yrityksiä hyödyntämään täyden potentiaalinsa. Ali on lääkäri ja toinen terveydenhuoltoalalla toimivan Med Group Oy:n perustajista. Käytännössä Ali ja yhtiön toinen perustaja, lääkäri Kustaa Piha, kasvattivat Med Group Oy:n nollasta 100 m€:n liikevaihdon yritykseksi 10 vuodessa. Med Group Oy myytiin Tradeka-Yhtiöt Oy:lle ja Colosseum Dental Groupilla vuonna 2018. Med Group Oy:stä irrottautumisensa jälkeen Ali on toiminut päätoimisena enkelisijoittajana ja neuvonantajana kasvuyrityksille. Hän on myös FiBANin hallituksen jäsen.

Ali Omarin ja Alderin yhteistyö saikin alkunsa FiBAN-verkoston kautta. Omar kaipasi avukseen henkilökohtaista, erittäin nopeaa ja mukautuvaa juristitoimistoa. ”Kuulin, että Alderilla olisi asiantuntija, jonka kanssa minulla natsaisi toimintatyylit. Niinhän siinä sitten kävikin”, Omar kertoo yhteistyön alkutaipaleesta. Nyt Alder on jo useamman vuoden ajan hoitanut kokonaisvaltaisesti Omarin sekä hänen sijoitus- ja portfolioyhtiöidensä juridiset ja verotukselliset asiat.

”Ihmissuhde yhteistyön taustalla on minulle tärkeä. Siksi alun perin valitsinkin Alder & Soundin”, kertoo Omar. Taustalla on myös muita syitä, mutta ihmissuhteen pohjalta rakentuu luottamus. Omarin mukaan on ensisijaisen tärkeää, että pystyt luottamaan juristiin, joka hoitaa puolestasi niitä asioita, joita et välttämättä itse täysin hahmottaisi tai kykene jäsentämään kokonaisuudeksi. Luotettavuuden lisäksi Alder on osoittautunut ammattitaitoiseksi ja monipuoliseksi yhteistyökumppaniksi.

“Palvelu on ihan älyttömän hyvää ja yksilöllistä. Viestintä toimii ja se on positiivista, nopeaa ja joustavaa sekä tapahtuu niissä kanavissa, joita itsekin aktiivisesti käytän.”

“Palvelu on ihan älyttömän hyvää ja yksilöllistä. Viestintä toimii ja se on positiivista, nopeaa ja joustavaa sekä tapahtuu niissä kanavissa, joita itsekin aktiivisesti käytän. Sähköpostit ja sen aiheuttama kohina on vähennetty minimiin”, Ali kiittää.

Hänen mukaansa Alder on myös erinomaisesti mukautunut hänen vauhdikkaaseen työtapaansa ja yllättäviin muutoksiin. ”Heidän kykynsä vastata asiakkaan muuttuviin tarpeisiin on ilmiömäinen”, hän mainitsee. Kehuja saa myös Alderin henkilöstö, jota Omar kuvailee teräväksi porukaksi, joiden kanssa on vaivatonta tehdä yhteistyötä. ”He ymmärtävät yrittäjien elämää ja pystyvät palveluillaan vastaamaan erinomaisesti heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Ei minulla ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa”, Omar summaa.

”Yhteistyö Alin kanssa on aivan mahtavaa! Keskustelemme lähes päivittäin hänen mieluiten käyttämissään viestintäkanavissa ja paljon on asioita ja projekteja on koko ajan meneillään. Alin kanssa on hienoa tehdä töitä, sillä kommunikaatio ja palaute on välitöntä ja asiat saadaan menemään eteenpäin jouhevasti”, kertoo asiakkuudesta vastaava osakas Suvi Vänskä. ”Ali on tyyppiesimerkki nopealiikkeisestä, kiireisestä yrittäjästä, joka aidosti arvostaa sitä, että hän voi luotetulle kumppanilleen antaa asiat hoidettavaksi tietäen, että ne tulevat hoidettua.”

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti – myös henkilökohtaisissa asioissa.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.