Hae sivustolta

Alder valittu jälleen johtavien veroalan toimijoiden joukkoon

Alder on valittu jälleen maailman johtavien veroalan toimijoiden International Tax Review (ITR) -julkaisun toteuttamassa vuosittaisessa globaalissa listauksessa.

Julkaistu 02.10.2020

Vuosittain päivittyvä listaus on veroalan kattavin ja myös arvostetuin katsaus kunkin maantieteellisen alueen johtaviin toimijoihin ja asiantuntijoihin.

Laajemmin veroalan toimijoita kartoittaneessa World Tax 2021 -listauksessa Alder sijoittui johtavana itsenäisenäasiantuntijatalona Suomessa Tier 2 -ryhmään niin yleisen yritysverotuksen (General Corporate Tax) kuin myös yritysjärjestelyjen (Transactional Tax) kategoriassa. Välillisen verotuksen (Indirect Tax) sijoituimme Tier 3 -ryhmään.

Nimenomaisesti siirtohinnoitteluun keskittyvässä World Transfer Pricing 2021 -listauksessa Alder sijoittui myös Tier 2 -ryhmään, ollen näin johtava itsenäinen asiantuntijatalo markkinalla. 

Suomea koskevat listaukset kokonaisuudessaan ovat nähtävissä täältä:

Myös henkilökohtaisia tunnustuksia saatiin Alderin toimistolle, kun osakkaamme Henri Becker, Petteri Rapo ja Suvi Vänskä huomioitiin kunkin markkinan johtaville veroasiantuntijoille myönnettävillä Highly Regarded -maininnoilla. Lisäksi veropraktiikkaamme vetävä Suvi Vänskä valittiin myös maanosan johtavien naisasiantuntijoiden (Women in Tax) joukkoon.

“Kuten olemme aiemminkin todenneet, ovat tyytyväiset asiakkaat meille se kaikkein tärkein onnistumisen mittari. Vuodesta toiseen toistuva menestys näissä veroalan listauksissa on kuitenkin yhtälailla tärkeä osoitus meille itsellemme, että kovalla työllä, ketterillä lähestymistavoilla ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin panostamalla on mahdollisuus pärjätä itsenäisenä toimijana kovassa kilpailussa globaaleja ketjuja vastaan”, toteaa Alderin siirtohinnoittelupraktiikan vetämisestä vastaava Petteri Rapo.

Vielä kerran lämpimät onnittelut kaikille ansaitun maininnan saaneille kollegoille ja yhteistyökumppaneille niin meillä kuin maailmalla. Ja erityisen lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme mielenkiintoisista ja monipuolisista toimeksiannoista kuluneen vuoden aikana, jotka ovat mahdollistaneet kattavan asiantuntemuksemme laittamisen hyötykäyttöön.

Haluamme olla avuksi!

Me Alderilla olemme apunasi kaikissa verotusta koskevissa kysymyksissä sekä avustamme tarvittavien hakemusten valmistelussa. Avustamme ennakkoperintään ja verokortteihin liittyvissä asioissa niin työntekijöitä, työnantajia kuin palkkahallinnon ammattilaisiakin. 

Meillä on kokonaisvaltaista osaamista eri kokoisten yritysten verokysymyksistä ja -suunnittelusta sekä verotuksen ja juridiikan eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä asiakaslähtöisesti löytämään tilanteen kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.