Hae sivustolta

Alder ehdolla Suomen parhaaksi siirtohinnoittelutiimiksi

Alder on ehdolla Suomen parhaaksi siirtohinnoittelutiimiksi jo 10. kertaa peräkkäin.

Julkaistu 09.08.2021

Kansainvälinen veroalan julkaisu International Tax Review julkisti elokuun alussa listaukset (shortlist) Euroopan parhaista veroalan toimijoista, joiden joukosta valitaan maa- ja kategoriakohtaiset voittajat toukokuun lopulla järjestettävässä ITR EMEA Tax Awards 2021 -virtuaaligaalassa.

Alder on ehdolla Suomen parhaaksi siirtohinnoittelutiimiksi jo 10. kertaa peräkkäin. Kirkkain pokaali on tullut kotiin aiemmin kolmesti (2011, 2015 & 2017).

ITR:n julkaisemat listaukset löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Voittajat julkistetaan 9.9.2021.

Haluamme olla avuksi!

Me Alderilla olemme apunasi kaikissa verotusta koskevissa kysymyksissä sekä avustamme tarvittavien hakemusten valmistelussa. Avustamme ennakkoperintään ja verokortteihin liittyvissä asioissa niin työntekijöitä, työnantajia kuin palkkahallinnon ammattilaisiakin. 

Meillä on kokonaisvaltaista osaamista eri kokoisten yritysten verokysymyksistä ja -suunnittelusta sekä verotuksen ja juridiikan eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä asiakaslähtöisesti löytämään tilanteen kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.