Hae sivustolta

Alderin pitkäaikainen asiakas Nordcloud osaksi IBM:ää

Vuonna 2011 perustettu Nordcloud tarjoaa muun muassa pilvipalveluiden sovelluskehitys- ja hallintapalveluja, auttaen asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa pilvipalveluiden avulla.

Julkaistu 22.12.2020

Teknologiayritys IBM ostaa kovassa kasvussa olleen pilvikonsulttitalo Nordcloudin. Alder on avustanut Nordcloudia jo vuodesta 2015 asti, ja ollut myös tiiviisti mukana tukemassa ja avustamassa yhtiötä koko prosessin ajan. 

Vuonna 2011 perustettu Nordcloud tarjoaa muun muassa pilvipalveluiden sovelluskehitys- ja hallintapalveluja, auttaen asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa pilvipalveluiden avulla. Suomen nopeimpiin kasvuyrityksiin kuuluva yhtiö tarjoaa palveluitaan yli 400 pilviasiantuntijan voimin jo kymmenessä Euroopan maassa, liikevaihdon ollessa lähes 100 miljoonaa euroa.

Nordcloudin asiakastarina

Haluamme olla avuksi!

Alderilla on kokonaisvaltaista osaamista yrityksiä koskevan verotusasioiden ja juridiikan eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä asiakaslähtöisesti löytämään tilanteen kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.