Hae sivustolta

Alder laajentaa toimintaansa Turkuun

Alder avaa uuden toimiston Turkuun syyskuussa 2021 palvellakseen entistä paremmin Varsinais-Suomen ja Satakunnan asiakkaita erityisesti kotimaiseen ja kansainväliseen verotukseen, siirtohinnoitteluun, taloudelliseen neuvonantoon ja yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Julkaistu 02.09.2021

Alder avaa uuden toimiston Turkuun syyskuussa 2021 palvellakseen entistä paremmin Varsinais-Suomen ja Satakunnan asiakkaita erityisesti kotimaiseen ja kansainväliseen verotukseen, siirtohinnoitteluun, taloudelliseen neuvonantoon ja yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

”Olemme jo yrityksen alkuajoista toimineet valtakunnallisella mallilla eli asiakkaamme saavat kaikkien tiimiemme täyden tuen riippumatta toimintansa sijainnista kartalla. Vaikka fyysisen läsnäolon merkitys onkin muuttunut koronaepidemian aikana, uskomme vahvasti että paikalliselle, kunkin alueen erityispiirteet tuntevalle palvelulle on edelleen tilausta. Siksi haluamme olla siellä missä asiakkaammekin, myös konkreettisesti. Viime vuonna avatun Tampereen toimiston jatkoksi on siis ilo päästä avaamaan jo kolmas toimipisteemme Suomessa” Managing Partner Petteri Rapo toteaa.

Turun toimistoa avaamassa ovat Katri Sorsavirta ja Jaakko Niskala. Katrilla on yli 10 vuoden kokemus verotuksen parissa, ensin verotarkastajana Länsi-Suomen yritysverokeskuksessa ja vuodesta 2018 alkaen KPMG:n yritysverotiimissä Turussa. Katrilla on monipuolinen ja laaja-alainen osaaminen kotimaisesta verotuksesta ja sen merkityksestä liiketoimintaan. Alderilla Katri tulee keskittymään erityisesti kotimaiseen yritys- ja henkilöverotukseen liittyviin asiakastoimeksiantoihin.

Jaakolla on puolestaan laajaa kokemusta yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä KPMG:llä. Jaakko aloitti uransa Turussa välillisen verotuksen asiantuntijana vuonna 2015 ja siirtyi myöhemmin yritysverotiimiin keskittyen PK-yritysten kansainvälistymiseen ja kansainvälisiin projektitoimituksiin. Alderilla Jaakko tulee keskittymään kansainväliseen yritysverotukseen ja myös laajemmin kansainvälistymiseen liittyviin asiakastoimeksiantoihin.

”Katri ja Jaakko ovat kokeneita verotuksen ammattilaisia, joten olemme todella tyytyväisiä saadessamme heidät osaksi Alderin-perhettä. Verotiimimme vahvistamisen ohella he tarjoavat meille mahdollisuuden olla entistä lähempänä Varsinais-Suomen ja Satakunnan menestyviä yrityksiä” kertoo puolestaan Tax & Legal Services -praktiikan myynnistä vastaava Suvi Vänskä.

Turun toimiston avaaminen tukee Alderin kasvupyrkimyksiä ja tarjoaa asiakkaiden lisäksi alueen kokeneille asiantuntijoille mahdollisuuden olla mukana rakentamassa yhtä Suomen johtavista asiantuntijataloista. Tarkoituksena on tehdä laajasti yhteistyötä myös muiden paikallisten palveluntarjoajien sekä mm. yliopistojen ja liike-elämän järjestöjen kanssa, sillä yhteisöllisyys ja yhdessä onnistuminen ovat tärkeitä arvoja matkalla kohti asetettuja tavoitteita.

“Mahtavaa päästä jalkauttamaan Läntiseen Suomeen ketterä ja helposti lähestyttävä asiantuntijatalo, jossa yhdistyy asiakaslähtöisyys ja halu viedä alaa eteenpäin” toteaa Jaakko Niskala. ”Turun toimiston avaamiselle hienot lähtökohdat tarjoaa Alderin loistava asiantuntijatiimi, asiakkaille räätälöidyt modernit toimintatavat sekä omistajayrittäjävetoisuus”, täydentää Katri Sorsavirta.

Katrin ja Jaakon tukena alueen yrityksiä palvelee jatkossa 35 kokenutta eri alojen asiantuntijaa sekä yli 150 maata kattava kansainvälinen verkosto valikoituja kumppaneita. Kaiken toiminnan keskiössä on asiakkaalle tuotettavan lisäarvon maksimointi. Siksi toimeksiannot toteutetaan aina kuhunkin toimeksiantoon räätälöidyllä tiimillä integroidusti eli yhden luukun -periaatteella, suunnittelusta toteutukseen.

Turun toimistomme sijaitsee Logomossa, osoitteessa Junakatu 9. Tervetuloa käymään, joko paikan päällä tai virtuaalisesti!

Haluamme olla avuksi!

Me Alderilla olemme apunasi kaikissa verotusta koskevissa kysymyksissä sekä avustamme tarvittavien hakemusten valmistelussa. Avustamme ennakkoperintään ja verokortteihin liittyvissä asioissa niin työntekijöitä, työnantajia kuin palkkahallinnon ammattilaisiakin. 

Meillä on kokonaisvaltaista osaamista eri kokoisten yritysten verokysymyksistä ja -suunnittelusta sekä verotuksen ja juridiikan eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä asiakaslähtöisesti löytämään tilanteen kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.