Hae sivustolta

Elämää Alderilla traineena – Jennyn tarina

Jenny Helle hyppäsi talvella 2021 siirtohinnoittelutiimiin traineen rooliin Alderille. Trainee-jakson tarkoituksena on perehtyä Alderiin ja päästä kokeilemaan eri työympäristöjä.

Julkaistu 04.06.2021

Opiskelen Helsingin yliopiston Valtiotieteellisessä tiedekunnassa Politiikan ja viestinnän opinto-ohjelmassa. Pääaineeni on Politiikan ja organisaatioiden tutkimus.Hain valtiotieteelliseen, koska minua on lukiosta asti kiinnostanut yhteiskuntien rakenteet ja vallan jakautuminen niissä.

Oma pääaineeni keskittyy erityisesti valtioiden sisäiseen politiikkaan, Euroopan unioniin sekä hallinnon ja organisaatioiden tutkimukseen. Vapaa-aikani käytän kuvataiteen, lukemisen ja kuntosalilla käymisen parissa. Korona-aikana innostuin maalaamaan erityisesti öljyväreillä, mitä suosittelen kaikille.

Toimin traineena siirtohinnoittelun osastolla. Päädyin hakemaan Alderille traineeksi, koska minua kiinnosti oppia lisää data-analytiikasta ja konserniyhtiöiden toiminnasta. Työtehtäväni ovat tähän mennessä keskittyneet pääasiassa datan keräämiseen siirtohinnoitteludokumentointia varten. Olen oppinut paljon uutta siirtohinnoitteludokumentoinnin käytännöistä sekä keräämään dataa tarkasti ja tehokkaasti. Tämän lisäksi olen oppinut konserniyhtiöiden toiminnasta ja siirtohinnoitteludokumentoinnin merkityksestä.

Mieleenpainuvin hetki Alderilla oli ensimmäinen toimistokäynti etätyöskentelyjakson päätyttyä. Oli mukava tavata kasvotusten oma tiimi, jonka kanssa olin jo tovin ehtinyt tehdä töitä. Trainee-jakso on tarjonnut minulle paljon tietoa siirtohinnoitteludokumentoinnista ja uusia mukavia tuttavuuksia. Trainee-jakson jälkeen aloitan viimeisen vuoden kandidaatin tutkinnostani. Antaisin trainee-jaksolle kiitettävän arvosanan avoimen ja mukavan työilmapiirin ansiosta. On ollut antoisaa olla osa työyhteisöä, jonka jäsenistä pidetään aidosti ja tasapuolisesti huolta. Odotan innolla tulevaisuuden tapaamisia työkavereiden kanssa.

Trainee-jakso tarjoaa mahdolisuuden itsensä kehittämiseen mukavassa työympäristössä, jossa työntekijöihin luotetaan, mutta myös kysymyksille on tilaa.

JENNYN KOLME VINKKIÄ SAMAA ALAA OPISKELEVALLE:

✔ Ole avoin yllättäville ja haastaville kokemuksille, sillä usein juuri ne kasvattavat sinua ja osaamistasi parhaiten.

✔ Pyri aktiivisesti löytämään ne asiat, jotka kiinnostavat sinua eniten ja uskalla keskittää aikasi juuri niihin.

✔ Luota omaan osaamiseesi ja opettele sanoittamaan sitä jo opintojesi aikana.

Kiinnostaako ura Alderilla?

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja haluamme tarjota merkityksellisen työn lisäksi elämänlaatua sekä alustan menestyä – mahdollisuuden toteuttaa itseään, asettaa omat tavoitteet ja saavuttaa ne yhdessä työskennellen.

Meillä ei tarvitse sopia riviin tai sulautua massaan, kunhan sydän on paikallaan ja hihat valmiiksi käärittyinä. Olemme ihmeporukka ja ylpeitä siitä.

Selaa työpaikkoja tai jätä avoin hakemus.