Hae sivustolta

Alder, Markku Renko.

Markku Renko

Partner
Head of Alder Global

Vaativien siirtohinnoittelutoimeksiantojen hoitamisen lisäksi Markku auttaa asiakkaitamme muun muassa toimintamallien optimoinnissa ja kansainvälisessä riidanratkaisussa.

Kansainvälinen yritysverotus • Siirtohinnoittelu

markku.renko@alder.fi +358 44 500 5071

ESITTELY

Markku, organisaatiomme konkari, on nähnyt siirtohinnoittelun ja kansainvälisen yritysverotuksen saralla todennäköisesti kaiken. Kokemus ja näkemys ovat muotoutuneet pakettiin, josta muiden on helppo ammentaa oppia.

Tältä pohjalta Markku johtaa meidän kansainvälistä liiketoiminta-aluettamme (Alder Global) ja loistaa luovalla ongelmanratkaisukyvyllä sekä innovatiivisilla ratkaisuillaan.

Vaikka joku voisi niin luulla, vuodet eivät ole hidastaneet Markkua. Uudet ideat, ratkaisujen löytyminen ja asiakastyö hymyilyttää edelleen.

Kokemus ja erikoistuminen

Laaja kokemustausta eri toimialoilla toimivien monikansallisten konsernien avustamisesta vero- ja siirtohinnoittelukysymyksissä. Ylimmän johdon ja hallitusten luotettu neuvonantaja vaativissa vero- ja siirtohinnoittelukysymyksissä.

Erikoistunut kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviin verokysymyksiin, sisäisten toiminta- ja siirtohinnoittelumallien muutos- ja optimointiprojekteihin, aineettomien ja sisäisen rahoituksen siirtohinnoitteluun sekä compliance -prosessien tehostamiseen ja ulkoistuksiin.

Koulutus ja sertifikaatit

  • KAUPPATIETEIDEN MAISTERI | LASKENTATOIMI
    Itä-Suomen yliopisto

Lisätiedot

Jäsenyydet, kunnianosoitukset ja palkinnot