Hae sivustolta

Alder, Emma Häll.

Emma Häll

Senior Associate

Emmalla on laajaa kokemustata kansainvälisestä ja kotimaisesta henkilöverotuksesta ja sosiaaliturvasta, työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvistä kysymyksistä, työnantajavelvoitteista sekä kansainvälisten projektien hallinnoinnista.

Henkilöverotus ja kv liikkuvuus • Palkitseminen

emma.hall@alder.fi +358 40 527 4756

ESITTELY

Vuosien myötä Emmalle on kertynyt laajasti kokemusta kansainvälisestä ja kotimaisesta henkilöverotuksesta, työntekijöiden kansainvälisestä liikkuvuudesta, työnantajavelvoitteista sekä kansainvälisten projektien hallinnoinnista.

Emman pöydältä apuja tulee myös avainhenkilöiden sitouttamiseen ja palkitsemisjärjestelmiin liittyviin kysymyksiin.

Kokemus on tuonut tekemiseen rauhallisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Empaattisella luonteella asiakas on helppo asettaa tekemisen keskiöön. 

Kokemus ja erikoistuminen

Kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä henkilöverotuksesta ja sosiaaliturvasta, omistajayrittäjien verokysymyksistä, ennakkoperinnästä, työnantajavelvoitteista sekä kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvistä politiikoista ja oikeudellisista kysymyksistä. Lisäksi kokemusta osakeperusteisen palkitsemisen suunnittelusta, vero- ja sosiaaliturvakysymyksistä kansainvälisissä ja kotimaisissa tilanteissa sekä yrityskauppojen yhteydessä.

Erikoistunut kansainvälisen liikkuvuuden verotukseen, sosiaaliturvaan ja työnantajavelvoitteisiin, sekä palkitsemisjärjestelmien verokysymyksiin.

Koulutus ja sertifikaatit

  • OIKEUSTIETEEN MAISTERI 
    Helsingin yliopisto