Hae sivustolta

placeholder-profiilikuva

Laura Pursiainen

Marketing Coordinator

Laura innostuu erityisesti markkinoinnin suunnittelusta ja sisällöntuotannosta mutta on vahvoilla myös sosiaalisen median ja työnantajabrändäyksen äärellä.

ESITTELY

Laura suhtautuu markkinointiin hyvin intohimoisesti ja nauttii monipuolisista markkinoinnin tehtävistä, joissa pääsee hyödyntämään laajaa osaamistaan.

Idearikas Laura innostuu erityisesti markkinoinnin suunnittelusta ja sisällöntuotannosta mutta on vahvoilla myös sosiaalisen median ja työnantajabrändäyksen äärellä.

Luovuuden käyttäminen työssä ja asioiden kehittäminen yhdessä kollegoiden kanssa luovat motivaatiota, joka säteilee ympärilleen. Esteetikkona myös visuaalinen suunnittelu on Lauran vahva kiinnostuksen kohde.

Arvostamme Lauran asiantuntijuutta, asiakaslähtöisyyttä, empatiakykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Lauran läsnäolo tuo arkisiin toimistopäiviin aurinkoa!

Kokemus ja erikoistuminen

Kokemusta markkinointiviestinnän suunnittelusta ja koordinoinnista, sisällöntuotannosta, sosiaalisesta mediasta, työnantajabrändäyksestä, rekrymarkkinoinnista ja TV-mainonnan suunnittelusta. Lisäksi yli 15 vuoden kokemus asiakkaiden ja erilaisten sidosryhmien parissa työskentelystä muun muassa vakuutusalalta.

Erikoistunut markkinointiviestinnän suunnitteluun ja sisällöntuotantoon, sosiaaliseen mediaan, työnantajabrändäykseen sekä rekrymarkkinointiin.

Koulutus ja sertifikaatit

  • TRADENOMI
    Haaga Helia Ammattikorkeakoulu