Hae sivustolta

Alder, Juha Jääskeläinen.

Juha Jääskeläinen

Senior Associate

Juhalla on pitkä kokemus siirtohinnoittelua koskevista asioista useilta eri toimialoilta sekä eri kokoisten yritysten avustamisesta.

ESITTELY

Pitkä kokemus alalta näkyy Juhan rauhallisessa olemuksessa tuoden työotteeseen yhdistelmän inhimillisyyttä ja sinnikkyyttä.

Laaja osaaminen, erityisesti siirtohinnoittelussa ja ennakollisissa prosesseissa, näkyy intohimoisena ongelmaratkaisukykynä sekä palvelualttiutena.

Innostusta ruokkii kokemuksen ja osaamisen jakaminen niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Palkinto työstä tulee arjen pienistä asioista ja kohtaamisista.

Kokemus ja erikoistuminen

Laaja kokemustausta eri toimialoilla toimivien monikansallisten konsernien avustamisesta vero- ja siirtohinnoittelukysymyksissä. Tuntemusta eri kokoisten yritysten toiminnasta, start-up -yhtiöistä suuriin globaaleihin konserneihin.

Erikoistunut kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviin verokysymyksiin, sisäisten toiminta- ja siirtohinnoittelumallien muutos- ja optimointiprojekteihin, ennakollisiin keskusteluihin ja ennakkosopimuksiin (APA) sekä veroriitojen ratkaisemiseen (MAP, arbitraatio).

Koulutus ja sertifikaatit

  • KAUPPATIETEIDEN MAISTERI | LASKENTATOIMI
    Oulun yliopisto

Lisätiedot