Hae sivustolta

placeholder-profiilikuva

Ella Soininen

Trainee

Ella on kiinnostunut yritysverotuksesta ja erityisesti kansainvälisen toiminnan harjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä, kuten siirtohinnoittelusta.

Kansainvälinen yritysverotus • Siirtohinnoittelu

ella.soininen@alder.fi

ESITTELY

Ella on kiinnostunut yritysverotuksesta ja erityisesti kansainvälisen toiminnan harjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä. Erityisesti Ellaa kiehtoo siirtohinnoittelun maailma, jossa tarvitaan verotuntemuksen lisäksi kokonaisvaltaista liiketoimintaymmärrystä.

Verotuksen lisäksi Ellan avointa luonnetta kutkuttaa verotuksen ja yritysvastuun välinen suhde, jolla tuntuukin olevan kansainvälisesti kasvava merkitys.

Asiakkaamme arvostavat Ellan tarkkaa työskentelyotetta ja kommunikaatiokykyä. Kollegoihin puolestaan vetoaa luotettava ja kannustava olemus.

Töissä Ellaa motivoi uuden oppiminen tehtävässä kuin tehtävässä. “Tulee itsevarma olo, kun aluksi uudelta ja haastavalta tuntunut asiakokonaisuus onkin tullut tutuksi”, hän kiteyttää.

Kokemus ja erikoistuminen

Kokemusta kirjanpito- ja koordinointitehtävistä sekä arvonlisäverotuksesta erilaisissa asiakasprojekteissa konsultointialalla.

Kiinnostunut yritysverotuksesta sekä kansainvälisen liiketoiminnnan verokysymyksistä, kuten siirtohinnoittelusta.

Koulutus ja sertifikaatit

  • KAUPPATIETEIDEN MAISTERI
    Turun yliopisto