Hae sivustolta

Alder ja Svalner yhdistävät voimansa johtavan pohjoismaisen asiantuntijatalon luomiseksi

Alder, nopeasti kasvava suomalainen asiantuntijatalo, ja Svalner, Ruotsin johtava itsenäinen vero- ja transaktiopalveluihin keskittynyt toimija, yhdistävät voimansa tavoitteenaan muodostaa uusi johtava pohjoismainen asiantuntijatalo nimeltä Svalner Group.

Julkaistu 27.03.2024

27.3.2024 11:00 | Alder & Sound Oy

Alder, nopeasti kasvava suomalainen asiantuntijatalo ja Svalner, Ruotsin johtava itsenäinen vero- ja transaktiopalveluihin keskittynyt toimija, yhdistävät voimansa tavoitteenaan muodostaa uusi johtava pohjoismainen asiantuntijatalo nimeltä Svalner Group.

Uudella Svalner Groupilla on toimistot neljässä kaupungissa (Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä, Turussa) ja se työllistää yhteensä 175 asiantuntijaa. Vahvan paikallisen läsnäolon ja toisiaan täydentävien vahvuuksien avulla tämä kokenut joukko kykenee palvelemaan pohjoismaisia asiakkaita tarjoamalla kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja verotuksen, yritysjärjestelyjen sekä niihin liittyvien neuvonantopalveluiden saralla.

Olemme luonnollisesti innoissamme voimien yhdistämisestä Alderin kanssa ja johtavan pohjoismaisen asiantuntijatalon muodostamisesta“, toteaa Viktor Sandberg, Svalner Groupin toimitusjohtaja. “Nyt ilmoitettu yhdistyminen edustaa merkittävää virstanpylvästä molemmille yrityksille ja luo pohjan nopealle kasvulle, yhteisen ratkaisutarjoomamme laajentamiselle, vaikutuspiirimme kasvattamiselle sekä kokonaisvaltaisemmalle palvelulle.”

Toiminta lähtee liikkeelle Suomesta ja Ruotsista – kahdesta naapurimaasta, joilla on pitkä yhteinen historia sekä vahvat kulttuuri- ja taloussiteet. Seuraavaksi tavoitteena on laajentua muihin Pohjoismaihin ja mahdollisesti Pohjois-Eurooppaan.

Vasemmalta Suvi Vänskä, Partner / Alder; Eva Dahl, Partner and COO / Svalner; Viktor Sandberg, CEO / Svalner Group ja Petteri Rapo, Managing Partner / Alder

On todella inspiroivaa päästä aloittamaan tämä yhteinen matkamme Svalnerin kanssa“, toteaa Petteri Rapo, Alderin johtava osakas. “Yhdistämällä toisiaan täydentävät kyvykkyytemme lähdemme vahvalta pohjalta rakentamaan dynaamista organisaatiota, joka pyrkii haastamaan vakiintuneemmat toimijat alalla ja luomaan toistuvasti menestystä asiakkaillemme sekä yhteisöllemme.”

Päivittäinen toiminta jatkuu toistaiseksi nykyisten brändien (Svalner ja Alder) alaisuudessa kunkin kotimarkkinalla. Yhdistetty organisaatio pyrkii luomaan lahjakkaita yksilöitä arvostavan kansainvälisen ympäristön, joka tarjoaa monipuolisesti kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia. Asiakkaille uusi Svalner Group symboloi vahvempaa ja monipuolisempaa kumppanuutta vastaamaan nykyisen toimintaympäristön alati kehittyviin haasteisiin.

Lyhyesti Svalnerista

Vuonna 2005 perustettu Svalner on Ruotsin johtava itsenäinen verotukseen ja transaktiopalveluihin keskittyvä asiantuntijatalo. Svalnerin noin 135 monipuolista asiantuntijaa ovat erikoistuneet yhteisö- ja arvonlisäverotukseen, taloudellisiin due diligence ja arvonmäärityspalveluihin sekä kirjanpitoon. Svalnerilla on erityisosaamista mm. kiinteistöalalla, auto- ja valmistavassa teollisuudessa, pankki- ja rahoitussektorilla, yritysjärjestelyissä sekä pääomasijoittajien kanssa toimimisessa.

Lisätietoja Svalnerista

Lyhyesti Alderista

Vuonna 2010 perustettu Alder palvelee kasvavaa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisesti toimivia asiakkaita kattavien vero- ja lakipalvelujen muodossa. Alderin noin 40 kokenutta asiantuntijaa Helsingissä ja Turussa ovat erikoistuneet yhteisö- ja arvonlisäverotukseen, siirtohinnoitteluun, yritysjärjestelyihin, kansainväliseen liikkuvuuteen ja henkilöverotukseen, palkitsemiseen, juridiseen neuvonantoon sekä veroprosesseihin.

Lisätietoja antavat myös:

Viktor Sandberg, CEO / Svalner Group
Email: viktor.sandberg@svalner.se
Phone: +46 70 441 80 36

Eva Dahl, COO / Svalner
Email: eva.dahl@svalner.se
Phone: +46 73 432 26 24