Hae sivustolta

Katri Sorsavirta kutsuttu Alderin osakkaaksi

Tiiviin työyhteisön lisäksi toinen tärkeä voimavara toiminnassamme on tiivis osakaskunta, joka työskentelee päämäärätietoisesti henkilöstömme rinnalla pyrkien varmistamaan yrityksemme pitkän aikavälin menestyksen.

Julkaistu 03.04.2024

KATRI SORSAVIRTA KUTSUTTU ALDERIN OSAKKAAKSI 1.3.2024 ALKAEN


Arvostettuna kotimaisen verotuksen laaja-alaisena asiantuntijana tunnetulla Katrilla on aiempaa työkokemusta yli 15 vuoden ajalta niin Verohallinnosta kuin myös KPMG:ltä. Alderin riveihin Katri liittyi kesäkuussa 2021 avatessamme toimiston Turkuun.

Kotimaisia yrityksiä ja konserneja palvelevaa Alder Domestic -liiketoiminta-aluettammme luotsaava Katri Sorsavirta (KTM) on kutsuttu Alderin osakkaaksi 1.3.2024 alkaen.

”Tiiviin työyhteisön lisäksi toinen tärkeä voimavara toiminnassamme on tiivis osakaskunta, joka työskentelee päämäärätietoisesti henkilöstömme rinnalla pyrkien varmistamaan yrityksemme pitkän aikavälin menestyksen. Yhtiökumppanuus on työhön liittyvistä sitoutumisen muodoista kaikkein syvällisin ja siksi olenkin todella iloinen voidessani vahvistaa osakasjoukkoamme Katrin kaltaisella kokeneella ja arvostetulla osaajalla”, toteaa Alderin johtava osakas Petteri Rapo.

”Äskettäin lanseeratun kunnianhimoisen kasvustrategiamme mukaisesti tulemme panostamaan kotimaista liiketoimintaa palvelevaan tarjoomaamme ja kasvattamaan sen kokoluokkaa lähivuosien aikana merkittävästi. Katrin työotteesta loistaa läpi muiden huomiointi, läsnäolo ja vastuunkanto. Hänen johdollaan asiantuntijoitamme löytyy jatkossa yhä useamman suomalaisen menestystarinan taustoilta ja samalla avautuu kymmenille uusille huippuosaajille mahdollisuus liittyä osaksi Alderin tarinaa”, Petteri jatkaa.

”Olen ylpeä siitä, että minulla on ollut mahdollisuus olla osa Alderin asiantuntijajoukkoa ja osallistua Alderin kasvuun ja kehitykseen. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olen sitoutunut edistämään kotimaista liiketoimintaa, sillä se on minulle sydämen asia. Tavoitteeni osakkaana on erityisesti edistää liiketoiminnan menestystä ja luoda kestävää arvoa niin asiakkaille kuin Alderilaisille.  Olen innoissani tästä uudesta vaiheesta urallani ja odotan innolla mahdollisuuksia, joita se tuo tullessaan.”, toteaa puolestaan Katri nimityksestään.

Katrilla on laaja kokemustausta kotimaisten yhtiöiden ja konsernien neuvonnasta erityisesti yritys- ja henkilöverotuksen sekä verolaskennan ja -suunnittelun kysymyksissä. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun yliopistosta ja suorittanut myös HHJ-tutkinnon. Vapaa-ajallaan Katri viihtyy Naantalissa meren äärellä perheensä kanssa sekä urheilun parissa. Useimmiten Katrin kuitenkin löytää lasten harrastusten parista, kuskin tai kannustajan roolista.