Hae sivustolta

Frida Rydin Svalner Atlas Groupin operatiiviseksi johtajaksi

Ruotsissa, Suomessa ja Hollannissa toimiva Svalner Atlas Group on hiljattain nimittänyt Frida Rydinin konsernin operatiiviseksi johtajaksi.

Julkaistu 28.05.2024

Ruotsissa, Suomessa ja Hollannissa toimiva Svalner Atlas Group on hiljattain nimittänyt Frida Rydinin konsernin operatiiviseksi johtajaksi.

Frida Rydin toimi aiemmin varatoimitusjohtajana asianajotoimisto Delphissä. Fridalla on oikeustieteen maisterin tutkinto ja aikaisempaa kokemusta kiinteistö- ja rahastoalalta. ”Olen innoissani hyppäämässä mukaan Svalner Atlas Groupiin ja avainroolissa rakentamassa yrityksen tulevaisuutta. Mukaan hyppääminen tämän hetkisessä dynaamisessa kasvuvaiheessa on erityisen motivoivaa”, Frida Rydin sanoo.

Frida aloitti uudessa tehtävässään konsernin COO:na Svalner Atlas Groupissa 21. toukokuuta ja keskittyy yrityksen kehittämiseen ja integraatioon eri maiden välillä. “Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Fridan mukaan”, sanoo Viktor Sandberg, Svalner Atlas Groupin toimitusjohtaja. ”Yrityksessämme on parhaillaan käynnissä intensiivinen ja muutosvaihe, jossa kolme ainutlaatuista kulttuuria omaavaa yritystä on hiljattain yhdistänyt voimansa. Integraatio on välttämätöntä, kun pyrimme olemaan johtava neuvonantaja Pohjoismaissa ja Benelux-alueella. Frida on avaintekijä tässä tehtävässä.”

Svalner Atlas Group tarjoaa korkealaatuisia veroneuvonta- ja transaktiopalveluita Pohjoismaissa ja Benelux alueella.

Lyhyesti Svalner Atlas Groupista

Svalner Atlas Group on perustettu vuonna 2024 ja siihen kuuluu tällä hetkellä asiantuntijaorganisaatioita Svalner Skatt & Transaktion Ruotsista, Atlas Tax Lawyers Hollannista ja Alder Suomesta. Konsernissa on yli 260 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet kaikkiin verotusaloihin, transaktiopalveluihin, arvonmääritykseen, kirjanpitoon, oikeudelliseen neuvontaan ja niihin liittyviin palveluihin. Asiakkainamme on monikansallisista yrityksistä ja pääomarahastoista aina omistajajohtoisiin yrityksiin. Kokonaisliikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa. Svalner Atlas Groupilla on toimipisteet Tukholmassa, Amsterdamissa, Helsingissä, Göteborgissa ja Turussa.

Lisätietoja

Frida Rydin, COO Svalner Atlas Group
frida.rydin@svalner.se
+46 70 455 22 67

Viktor Sandberg, CEO Svalner Atlas Group
viktor.sandberg@svalner.se
+46 70 441 80 36