Hae sivustolta

Millog Oy / Western Shipyard Ltd

Alder avusti Millog Oy:tä taloudellisessa ja vero due diligence -prosessissa liittyen Western Shipyard Ltd:n osakekannan hankintaan.

Julkaistu 09.10.2020

Alder avusti Millog Oy:tä taloudellisessa ja vero due diligence -prosessissa liittyen Western Shipyard Ltd:n osakekannan hankintaan. Western Shipyardin liiketoimintaan kuuluu laivojen ja kelluvien rakenteiden telakoinnit ja korjaukset. Yhtiön liikevaihto on noin 16,3 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 34 henkilöä. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, Finferries ja Patria.

Ostaja Millog ylläpitää Puolustusvoimien ja yhteiskunnan valmiuden kannalta kriittisten siviilitoimialojen kalustoa ja järjestelmiä. Millog-konsernin liikevaihto on yli 220 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 1.000 työntekijää.

Lue lisää: https://millog.fi/millog-oy-ostaa-oy-western-shipyard-ltdn-koko-osakekannan/

Tiimi

Tiina Rapo

Head of Finance & Business Support

tiina.rapo@alder.fi +358 41 522 9590

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.