Hae sivustolta

Millog Oy / Laivakone Oy

Alder avusti Millog Oy:tä taloudellisessa ja vero due diligence -prosessissa liittyen Laivakone Oy:n osakekannan hankintaan.

Julkaistu 07.10.2021

Alder avusti Millog Oy:tä taloudellisessa ja vero due diligence -prosessissa liittyen Laivakone Oy:n osakekannan hankintaan. Laivakoneen liiketoimintaan kuuluu laivojen, voimalaitosten ja teollisuuden koneiden ja laitteistojen huoltopalvelut.

Yhtiö on perustettu vuonna 1969. Sen liikevaihto edellisellä tilikaudella oli 1,5 milj. euroa ja palveluksessa on 13 henkilöä. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Finnlines, Fortum, Tallink Silja, ESL Shipping, Askalon Process ja Millog.

Ostaja Millog ylläpitää Puolustusvoimien ja yhteiskunnan valmiuden kannalta kriittisten siviilitoimialojen kalustoa ja järjestelmiä. Millog-konsernin liikevaihto on yli 220 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 1.000 työntekijää.

Tiedote: Millog Oy:n uusin yritysosto tuo tytäryhtiöksi Laivakone Oy:n | Millog

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.