Hae sivustolta

A-Insinöörit / Arkkitehtitoimisto Konkret

Avustimme verotuksellisessa ja juridisessa due diligence -prosessissa, johtamis- ja organisaatiokulttuurien kartoituksessa sekä kauppakirjaneuvotteluissa.

Julkaistu 10.02.2023

Avustimme A-Insinöörejä verotuksellisessa ja juridisessa due diligence -prosessissa, johtamis- ja organisaatiokulttuurien kartoituksessa sekä kauppakirjaneuvotteluissa liittyen Arkkitehtitoimisto Konkret Oy:n osakekannan hankintaan.

Arkkitehtitoimisto Konkret Oy on vuonna 1997 perustettu liike-, asunto- ja teollisuusrakennusten sekä vaativien korjaus- ja muuntokohteiden arkkitehtisuunnittelija. Palveluihin kuuluu myös kaupunkisuunnittelua ja kaavakehitystä sekä tietomallinnuksen ja tietomallien yhteensovittamista.    

Tiedote:
Arkkitehtitoimisto Konkret vahvistaa A-Insinöörien pää- ja arkkitehtisuunnittelun palveluja.

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.