Hae sivustolta

Siili Solutions Oyj

"Olemme olleet todella tyytyväisiä, sillä kaikki mitä yhteistyöltä haettiin, on myös toteutunut". Tutustu Siilin ja Alderin yhteistyöhön tarkemmin!

Julkaistu 25.03.2020

Vuonna 2005 koodarin unelmatyöpaikaksi perustettu Siili Solutions on kasvanut yli 700 asiantuntijaa työllistäväksi kansainväliseksi digitalisaation moniosaajaksi. Siili toimii strategian, teknologian, tekoälyn, ohjelmistoautomaation, informaationhallinnan, designin ja osaajavuokrauksen alueilla. Vuonna 2019 Siilin liikevaihto oli 80,5 miljoonaa euroa työllistäen yli 730 henkilöä yhdeksässä eri toimipaikassa. Siilin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Siili Solutionsilla oli loppuvuodesta 2018 tarve juridiselle ja verotukselliselle asiantuntija-avulle erään liiketoimintansa osa-alueen eriyttämiseen. Tavoitteena oli löytää ketterä, helposti lähestyttävä ja asiantunteva kumppani. “Päädyimme yhteistyöhön Alderin kanssa koska he täyttivät nämä kriteerit ja olivat meille sopivan kokoinen kumppani. Olemme olleet todella tyytyväisiä, sillä kaikki mitä yhteistyöltä haettiin, on myös toteutunut”, kertoo Siili Solutionsin talousjohtaja Aleksi Kankainen

Kankaisen mukaan Alderin sopivan joustava, mutta samaan aikaan jämäkkä ja asiantunteva ote työskentelyyn vakuutti heidät. “Me pystyimme aidosti ulkoistamaan tämän projektin Alderille, sillä he tarjosivat meille toimivan avaimet käteen -ratkaisun. Heillä on riittävää asiantuntemusta kansainvälisten veroasioiden hoitamiseen, johon meidän kokoisella yhtiöllä ei olisi ollut resursseja. Siinä kohtaa tarvitsimme heidän kovaa asiantuntijuuttaan.”

“Alderin kanssa työskentely on ihmisläheistä ja ratkaisukeskeistä. Voisin ehdottomasti suositella Alderia hankkeisiin, joissa tarvitaan hyvää ja suoraselkäistä toimintatapaa sekä sopivaa joustavuutta.”

“Yhteistyön lopputuloksena paljon julkisuudessakin kiinnostusta herättänyt Siili Auto Oy on nyt perustettuna sekä siihen suunniteltuna siirtohinnottelumalli, joka on verotuksellisesti hyvällä pohjalla”, Kankainen lisää.

Kankaisen mukaan Alderin kanssa työskentely on ihmisläheistä ja ratkaisukeskeistä. “He ovat mukavia ihmisiä, joiden kanssa on tosi helppoa tehdä töitä. Voisin ehdottomasti suositella Alderia tämän tyyppisiin hankkeisiin, joissa tarvitaan hyvää ja suoraselkäistä toimintatapaa sekä sopivaa joustavuutta”, summaa Kankainen. 

”Yhteistyö Siili Solutionsin kanssa alkoi partneriverkostomme tekemän intron kautta. Kyseessä on meille tärkeä työllistymiskanava, jonka puitteissa tuemme ja täydennämme yhteistyökumppaniemme palvelutarjontaa ja toisaalta hankimme tarvittaessa meiltä mahdollisesti puuttuvaa erikoisosaamista. Yhteisenä tavoitteena on, että asiakas saa tarpeitaan vastaavat ratkaisut mahdollisimman mutkattomasti”, kertoo Alderin johtava osakas Petteri Rapo.

”Siili Auton liiketoiminnan eriyttämisen kohdalla kyse oli meidän työskentelytapaamme hyvin sopivasta kokonaisvaltaisesta toimeksiannosta, jossa pyrimme ottamaan kaikki olennaiset näkökohdat, niin juridiset, verotukselliset kuin myös liiketoiminnalliset, huomioon jo suunnitteluvaiheessa, jotta lopputuloksena on aidosti optimaalinen ja kestävä tapa toimia – nyt ja jatkossa”, hän summaa.

Haastattelun toteutti maaliskuussa 2020 viestintätoimisto Aava & Bang.

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kansainvälistymään, suunnittelemaan ja menestymään, hallitsemaan riskejä ja kommunikoimaan sekä hoitamaan tehokkaasti velvollisuudet. Yhdessä globaalin kumppaniverkostomme kanssa varmistamme, että asiakkaamme voivat keskittyä rajat ylittävään liiketoimintaansa ilman ylimääräisiä huolia, tarpeettomia riskejä tai kohtuutonta hallinnollista vaivaa.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.

Haluamme olla asiakkaidemme kumppani, luotettu neuvonantaja kaikissa tärkeissä kysymyksissä. Muodostamme toimeksiantotiimit aina vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita, joten käytössäsi on sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta koko kattava palvelutarjontamme sekä globaali verkostomme.