Hae sivustolta

Arvonlisäverotus kansainvälisissä projektitoimituksissa ja alihankintatilanteissa

Webinaarissa käymme läpi projektitoimituksiin liittyviä arvonlisäverotuksen kysymyksiä case-esimerkkien kautta. Webinaari on maksuton.

Sini Paljärvi

Katja Rajala

Julkaistu 03.10.2023

Webinaari | 12.12.2023 klo 10.00-11.15 (75min)

Kansainvälisiin projektitoimituksiin liittyy aina paljon vero- ja lakikysymyksiä niin yhtiön kuin tämän työntekijöiden näkökulmasta.

Webinaarissa käymme läpi projektitoimituksiin liittyviä arvonlisäverotuksen kysymyksiä case-esimerkkien kautta. Webinaari on suunnattu kaikille kansainvälisiä projektitoimituksia harjoittaville yrityksille sekä yrityksille, jotka käyttävät ulkomaisia alihankkijoita Suomessa tapahtuvassa projektitoimituksessa.

Webinaari on jatkoa 14.11.2023 pidettävälle webinaarille, jossa asiantuntijamme Anna Tallqvist-Rantanen ja Jaakko Niskala käsittelevät kansainvälistymistä ja kansainvälisiä projektitoimituksia kansainvälisen liikkuvuuden ja yrityksen tuloverotuksen näkökulmasta.

Katso webinaarin tallenne

Alder, Sini Paljärvi

Jutellaan aiheesta lisää!

sini.paljarvi@alder.fi +358 44 347 7837

Webinaaritallenne

Kiinnostavaa sinulle

Kansainvälistymiseen ja kansainvälisiin projektitoimituksiin liittyy aina paljon vero- ja lakikysymyksiä niin yhtiön kuin tämän työntekijöiden näkökulmasta. Saat vinkkejä valmistautumiseen sekä velvoitteiden hallintaan sekä henkilöiden kansainvälisen liikkuvuuden, että yrityksen tuloverotuksen näkökulmasta.

Katso webinaaritallenne