Hae sivustolta

Alder yhteistyöhön FIMin kanssa

Alderin ja FIMin yhteistyö on suunniteltu mahdollisimman mutkattomaksi ja joustavaksi asiakkaiden saumattoman palvelun varmistamiseksi, ja yhteistyön myötä asiakkaiden apuna ovat alansa huippuasiantuntijat molemmista organisaatioista.

Julkaistu 07.09.2020

Alder on aloittanut yhteistyön suomalaisen varainhoitajan ja yksityispankin FIMin kanssa. Kumppanuuden tavoitteena on täydentää molempien yhtiöiden palvelutarjoomaa ja tätä kautta tuottaa entistä enemmän ja monipuolisempaa lisäarvoa kummankin asiakkaille. Alderin ja FIMin yhteistyö on suunniteltu mahdollisimman mutkattomaksi ja joustavaksi asiakkaiden saumattoman palvelun varmistamiseksi, ja yhteistyön myötä asiakkaiden apuna ovat alansa huippuasiantuntijat molemmista organisaatioista.

Alderin ja FIMin yhteistyö on rakennettu siten, että pystymme tarjoamaan molempien asiakkaille kattavan ja laadukkaan palvelutarjonnan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Alder tukee FIMin asiakkaita yhteistyössä FIMin Wealth Planning -juristien kanssa erityisesti vero- ja lakipalveluillaan, jotka kattavat niin laajat perhevarallisuuteen liittyvät toimeksiannot kuin myös yleisemmin vero- ja juridisen konsultoinnin kotimaisissa ja kansainvälisissä kysymyksissä sekä yritysjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoissa.

Yhteistyöstä vastaavat Alderin puolelta Senior Associate Bettina Miettinen ja FIMin puolelta Lakiasiainpäällikkö Veera Kosonen, jotka kuvailevat yhteistyötä seuraavasti:

On hienoa päästä tekemään yhteistyötä FIMin kanssa. Meillä on molemminpuolinen usko ja luottamus siihen, että pystymme tarjoamaan yhdessä kokonaisvaltaisia palvelukokonaisuuksia, joissa voimme tuottaa molempien asiakkaille selkeää lisäarvoa laadukkaasti ja vaivattomasti. Uskomme vakaasti, että tämänkaltainen toimintatapa mahdollistaa pitkäaikaisen ja kannattavan yhteistyön kumppaniemme kanssa”, toteaa Bettina Miettinen.

”Olen erittäin innoissani yhteistyöstä Alderin kanssa. Me FIMissä edustamme Suomen vastuullisimman pankin yksityispankkia ja palvelemme asiakkaitamme niin yksilöllisen varainhoidon kuin myös pitkän aikajänteen varallisuus- ja perintösuunnittelun parissa. Yhteistyömme Alderin kanssa perustuu yhteisille arvoille – meille asiakaslähtöisyys, vaivattomuus ja tinkimätön laatu ovat palveluidemme kulmakiviä. Pitkät luottamukseen perustuvat asiakassuhteet ovat työmme suola ja haluammekin auttaa asiakkaitamme heidän jokaisessa elämänvaiheessaan. Yhteistyössä Alderin kanssa pystymme entistäkin paremmin tarjoamaan asiakkaillemme matalalla kynnyksellä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erittäin kattavasti ja laadukkaasti kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen”, toteaa Veera Kosonen.

Haluamme olla avuksi!

Alderilla on kokonaisvaltaista osaamista yrityksiä koskevan verotusasioiden ja juridiikan eri osa-alueilta. Avustamme ja autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä asiakaslähtöisesti löytämään tilanteen kannalta parhaat ratkaisut ottamalla huomioon muuttuvan sääntelyn ja ajankohtaisen oikeuskäytännön.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.