Hae sivustolta

Alder vahvistaa yritysjärjestelyihin liittyvää palvelutarjoomaansa

Alder vahvistaa yritysjärjestelyihin liittyvää tarjoomaansa ja tuo ensimmäisenä suurten tilintarkastusyhteisöjen ulkopuolisena toimijana markkinalle täysin integroidun palveluvalikoiman, joka kattaa taloudellisen, verotuksellisen ja juridisen neuvonannon yrityskaupoissa ja muissa järjestelytilanteissa.

Julkaistu 12.06.2024

Juha Lösönen vetämään taloudellisen neuvonannon praktiikkaa

Alder vahvistaa yritysjärjestelyihin liittyvää tarjoomaansa ja tuo ensimmäisenä suurten tilintarkastusyhteisöjen ulkopuolisena toimijana markkinalle täysin integroidun palveluvalikoiman, joka kattaa taloudellisen, verotuksellisen ja juridisen neuvonannon yrityskaupoissa ja muissa järjestelytilanteissa.

Haluamme asiantuntemuksellamme tukea asiakkaidemme kasvua ja pitkän aikavälin menestystä. Onnistuneilla yrityskaupoilla ja muilla rakenteellisilla järjestelyillä on hyvin keskeinen rooli liiketoiminnan kehittämisen ja toisaalta omistajien arvonluonnin kannalta. Kokeneet asiantuntijamme pystyvät tarjoamaan syvällistä osaamista ja käytännönläheistä tukea asiakkaillemme aina rakenteellisesta suunnittelusta due diligence -prosesseihin, kauppakirjaneuvotteluihin sekä integraation onnistuneeseen toteuttamiseen“, toteaa Alder Transactions -liiketoiminta-alueesta vastaava osakas Johanna Kannisto.

Osana yritysjärjestelyihin liittyvän tarjooman vahvistamista Juha Lösönen on nimitetty 12.8.2024 alkaen vetämään taloudellisen neuvonannon praktiikkaa. Juha on aiemmin työskennellyt EY:llä Director-nimikkeellä ja hänellä on myös kokemusta taloushallinnon in-house -positioista.

Juha Lösönen

Asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen suunnittelusta toteutukseen on keskeinen osa Alderin toiminnan DNA:ta ja yritysjärjestelyiden saralla olemme pyrkineet samaan jo aiemmin tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Juhan mukaantulon myötä pääsemme kuitenkin rakentamaan nyt täysin integroidut kyvykkyydet taloudellisen, verotuksellisen ja juridisen neuvonannon alueille, joka näkyy asiakkaillemme asioinnin helppoutena ja neuvonannon kokonaisvaltaisuutena. Uskomme vahvasti, että tämä panostus luo merkittävää lisäarvoa kasvavalle asiakaskunnallemme”, jatkaa Johanna Kannisto.

Olen innoissani tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä mukaan rakentamaan itsenäistä pohjoismaista transaktiopraktiikkaa yhdessä Alderin muiden tiimien ja Svalner Atlas Groupin kollegoiden kanssa. Odotan innolla, että pääsen kesän jälkeen tukemaan kasvuhakuisia PK-sektorin yhtiöitä, pääomasijoittajia, teollisia sarjaostajia sekä omistajayrittäjiä heidän hankkeissaan ja tarjoamaan monipuolisen kokemukseni asiakkaidemme käyttöön”, toteaa puolestaan Juha Lösönen kysyttäessä tunnelmia uusien haasteiden äärellä.

Alderin yrityskauppoihin ja -järjestelyihin suunnatut palvelut kattavat jatkossa muun muassa seuraavat osa-alueet:

  • Järjestelyn etukäteinen suunnittelu ja toteutuksen optimaalinen strukturointi
  • Tarvittavien ennakkoratkaisuiden ja sopimusten laatiminen
  • Arvonmääritys
  • Due diligence -prosessien läpivienti (taloudellinen / verotuksellinen / juridinen / kulttuurinen)
  • Kauppakirjaneuvotteluissa avustaminen
  • Integraation suunnittelu ja toteutuksessa avustaminen
  • Tarvittavien ilmoitusten ja dokumentaation laatiminen

Osana pohjoiseurooppalaista Svalner Atlas Groupia kykenemme tarjoamaan vastaavat palvelut integroiduilla tiimeillä myös rajat ylittävissä tilanteissa.


Lisätietoja:

Johanna Kannisto | Partner, Head of Alder Transactions
johanna.kannisto@alder.fi
+358 40 709 2824

Lyhyesti Alderista

Vuonna 2010 perustettu Alder palvelee kasvavaa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä konserneja kattavien vero- ja lakipalvelujen muodossa. Alderin noin 40 kokenutta asiantuntijaa Helsingissä ja Turussa ovat erikoistuneet yhteisö- ja arvonlisäverotukseen, siirtohinnoitteluun, yritysjärjestelyihin, kansainväliseen liikkuvuuteen ja henkilöverotukseen, palkitsemiseen, juridiseen neuvonantoon sekä veroprosesseihin.

Lyhyesti Svalner Atlas Groupista

Svalner Atlas Group on perustettu vuonna 2024 ja siihen kuuluu tällä hetkellä asiantuntijaorganisaatioita Svalner Skatt & Transaktion Ruotsista, Atlas Tax Lawyers Hollannista ja Alder Suomesta. Konsernissa on yli 260 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet kaikkiin verotusaloihin, transaktiopalveluihin, arvonmääritykseen, kirjanpitoon, oikeudelliseen neuvontaan ja niihin liittyviin palveluihin. Asiakkainamme on monikansallisista yrityksistä ja pääomarahastoista aina omistajajohtoisiin yrityksiin. Kokonaisliikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa. Svalner Atlas Groupilla on toimipisteet Tukholmassa, Amsterdamissa, Helsingissä, Göteborgissa ja Turussa.