Hae sivustolta

Svalner Group ja Atlas yhdistyvät Svalner Atlas Groupiksi

Svalnerin ja Alderin toimesta äskettäin perustettu Svalner Group yhdistyy merkittävän hollantilaisen verotoimijan, Atlas Tax Lawyersin, kanssa.

Julkaistu 16.05.2024

16.5.2024 11:00 | Alder & Sound Oy

Vero- ja transaktiopainotteisten asiantuntijatalojen Svalnerin ja Alderin toimesta äskettäin perustettu Svalner Group yhdistyy merkittävän hollantilaisen verotoimijan, Atlas Tax Lawyersin, kanssa. Yhdistymisen seurauksena syntyy uusi johtava asiantuntijatalo Svalner Atlas Group, joka tarjoaa laadukkaita veroneuvonta- ja transaktiopalveluita Pohjoismaissa ja Benelux-alueella. 

Svalner Atlas -konsernilla on toimistot Tukholmassa, Amsterdamissa, Helsingissä, Göteborgissa ja Turussa. Henkilöstö koostuu yli 260 osaavasta ammattilaisesta valmiina tarjoamaan huippuluokan neuvonantopalveluita. Vahvan paikallisen läsnäolon ja toisiaan täydentävien vahvuuksien avulla tämä kokenut joukko kykenee palvelemaan asiakkaita tarjoamalla kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja verotuksen, yritysjärjestelyjen sekä niihin liittyvien neuvonantopalveluiden saralla. 

Olemme innoissamme Atlaksen liittymisestä joukkoomme riippumattoman Tier 1-tason asiantuntijatalon muodostamiseksi Pohjoismaissa ja Benelux-alueella. Tämä on molemmille organisaatioille merkittävä etappi ja luo hyvän pohjan vahvistaa kollektiivista palveluvalikoimaamme, laajentaa vaikutusvaltaamme, pyrkiä nopeutettuun laajentumiseen ja luoda entistä enemmän arvoa asiakkaillemme”, Svalner Atlas Groupin toimitusjohtaja Viktor Sandberg toteaa. 

Vasemmalta Roelof Gerritsen, Partner at Atlas; Viktor Sandberg, CEO at Svalner Group

Tulevaisuudessa konsernin tarkoituksena on laajentaa nykyistä Ruotsin, Suomen ja Hollannin kattavaa toiminta-aluettaan sekä lisätä valmiuksiaan investoida uusiin palvelukokonaisuuksiin, osaamiseen, koulutukseen ja teknologiaan. 

Odotamme innolla tulevaa matkaa Svalnerin ja Alderin kanssa. Yhdessä meillä on hyvät mahdollisuudet luoda vahva ja ketterä organisaatio haastamaan alan normeja ja luomaan menestystä asiakkaillemme sekä yhteisöllemme”, lisää Roelof Gerritsen, Atlasin partneri ja uuden Svalner Atlas Groupin varatoimitusjohtaja. 

Yhdistetty organisaatio pyrkii luomaan lahjakkaita yksilöitä arvostavan kansainvälisen ja dynaamisen toimintaympäristön, joka tarjoaa monipuolisesti kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia. Asiakkaille Svalnerin, Alderin ja Atlaksen yhdistyminen symboloi vahvempaa ja monipuolisempaa kumppanuutta vastaamaan nykyisen toimintaympäristön alati kehittyviin haasteisiin. 

Lyhyesti Svalnerista

Vuonna 2005 perustettu Svalner on Ruotsin johtava itsenäinen verotukseen ja transaktiopalveluihin keskittyvä asiantuntijatalo. Svalnerin noin 135 monipuolista asiantuntijaa ovat erikoistuneet yhteisö- ja arvonlisäverotukseen, taloudellisiin due diligence ja arvonmäärityspalveluihin sekä kirjanpitoon. Svalnerilla on erityisosaamista mm. kiinteistöalalla, auto- ja valmistavassa teollisuudessa, pankki- ja rahoitussektorilla, yritysjärjestelyissä sekä pääomasijoittajien kanssa toimimisessa.

Lisätietoja Svalnerista

Lyhyesti Atlaksesta

Vuonna 2010 perustettu Atlas on Alankomaiden suurin riippumaton verotukseen keskittyvä asiantuntijatalo. Atlas työllistää noin 80 arvonlisäveroon, siirtohinnoitteluun ja henkilöstöveroon erikoistunutta ammattilaista Amsterdamissa. Atlaksen laaja asiakaskunta kattaa monikansallisten yritysten lisäksi pääomarahastoja ja omistajajohtoisia yrityksiä.

Lisätietoja Atlaksesta

Lyhyesti Alderista

Vuonna 2010 perustettu Alder palvelee kasvavaa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisesti toimivia asiakkaita kattavien vero- ja lakipalvelujen muodossa. Alderin noin 40 kokenutta asiantuntijaa Helsingissä ja Turussa ovat erikoistuneet yhteisö- ja arvonlisäverotukseen, siirtohinnoitteluun, yritysjärjestelyihin, kansainväliseen liikkuvuuteen ja henkilöverotukseen, palkitsemiseen, juridiseen neuvonantoon sekä veroprosesseihin.

Lisätietoja antavat myös:

Viktor Sandberg, CEO at Svalner Group
Email: viktor.sandberg@svalner.se
Phone: +46 70 441 80 36

Roelof Gerritsen, Deputy CEO
Email: rg@atlas.tax
Phone: +316 12 541 987