Hae sivustolta

Caverion / LukkoPro

Teimme Caverionille mm. taloudellisen, verotuksellisen ja oikeudellisen due diligence -selvityksen liittyen LukkoPro:n osakekannan hankintaan. Lue lisää!

Julkaistu 13.12.2022

Avustimme Caverionia taloudellisessa, verotuksellisessa ja oikeudellisessa due diligence -prosessissa sekä kauppakirjaneuvotteluissa liittyen LukkoPro Oy:n osakekannan hankintaan.

LukkoPro on vuonna 1976 perustettu lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistunut yritys joka toimii kuudella paikkakunnalla: Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa, Kokkolassa, Viitasaarella ja Jyväskylässä. Yhtiön liiketoiminta on kasvavaa, ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli noin 5,6 miljoonaa euroa, ja sillä on 35 työntekijää.

Tiedote:
Caverion ostaa LukkoPro:n ja laajentaa tarjoomaansa älykkäissä turvapalveluissa.

Tehdäänkö seuraava projekti yhdessä?

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman integroituja palveluita räätälöityinä avaimet käteen -ratkaisuina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme intohimoinen ja sitoutunut tiimi kokeneita ammattilaisia, joiden yhteisenä päämääränä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Lue lisää palveluistamme.