Hae sivustolta

Senior Associate / Välillinen verotus

Sijainti Helsinki / Turku

Haku päätyy: 31.05.2024

Julkaistu 13.05.2024

Hae mukaan huipputiimiin! 

OLETKO VALMIS OTTAMAAN SEURAAVAN ASKELEEN ASIANTUNTIJAURALLASI? 

Etsimme kasvavan joukkomme vahvistukseksi todellista kovan luokan tekijää eli kokenutta ja päämäärätietoista välillisen verotuksen asiantuntijaa, jolle asiakkaiden auttaminen ja yhdessä tekemällä menestyminen ovat intohimon ja inspiraation lähteitä. 

Tarjolla on mielenkiintoinen ja palkitseva mahdollisuus tulla osaksi menestystarinaamme kehittämään yhtä Suomen johtavista asiantuntijataloista. Päivittäistä työtä tehdään asiakaskohtaisesti nimetyissä tiimeissä ja tukenasi ovat muiden kokeneiden asiantuntijoiden sekä osaamisalueiden lisäksi globaalin yhteistyökumppaniverkostomme luotetut toimijat.  

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus (esim. KTM tai OTM) ja kokemusta monipuolisesti välillisen verotuksen asiantuntemuksesta. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista asiantuntijatehtävistä ja olet nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen asiantuntijaurallasi ja liittymään huipputiimiimme.  

Haemme ennen kaikkea joukkoomme käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä yksilöä, joka haluaa tuoda henkilökohtaisen panoksensa osaksi kasvavan Alderin menestystä. Et kaihda ns. hands on -roolia toimeksiantojen läpiviennissä ja teet kaikkesi auttaaksesi asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Lisäksi sinulla on halukkuutta osallistua omalla panoksellasi liiketoiminnan kehittämiseen. 

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet, joustavat työajat ja mahdollisuuden yhdistää joustavasti lähi- ja etätyötä. Panostamme myös aktiivisesti työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä työn ja siviilielämän joustavaan yhteensovittamiseen. Meillä et lukkiudu pelkästään tiettyihin työtehtäviin tai toimeksiantotyyppeihin vaan pääset aidosti vaikuttamaan henkilökohtaiseen urapolkuusi ja ja esittämään näkemyksesi yhteisön toiminnan kehittämiseen liittyen. 

Ketterässä ja matalassa organisaatiossa vastuuta sekä kehittymismahdollisuuksia on tarjolla omien kykyjesi mukaan. Pääset tekemään töitä maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja syventämään asiantuntijuuttasi toimialaa uudistavan dynaamisen toimijan mukana. Sitoutuneelle ja aloitekykyiselle henkilölle tarjoamme etenemismahdollisuuksia entistä vastuullisempiin rooleihin. 

MITÄ ME ODOTAMME SINULTA:  

 • Soveltuvaa koulutusta (esim. KTM tai OTM) ja vähintään  5 vuoden (Senior Associate) työkokemusta vastaavista asiantuntijatehtävistä välillisen verotuksen parissa; 
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa; 
 • Hyviä IT- ja Excel-taitoja sekä huolellisuutta ja numerotarkkuutta; 
 • Positiivista asennetta ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta; 
 • Innostusta sitoutua ja olla keskeinen osa menestystarinaamme. 

MITÄ ME TARJOAMME VASTINEEKSI:  

 • Palkitsevan mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen johtavista asiantuntijaorganisaatioista ja työskennellä mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa; 
 • Joustavan ja yksilön valinnanvapautta korostavan työpaikan, jossa työn ja siviilielämän tasapainoiseen yhdistämiseen kiinnitetään erityistä huomiota; 
 • Positiivisen ja rennon työyhteisön, johon on mukava lähteä aamulla (myös marraskuun räntäsateessa); 
 • Matalan byrokratian ja yhteisöllisyyttä korostavan organisaation, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omien tavoitteiden asettamiseen; 
 • Motivoivan, läpinäkyvän ja kannustavan palkitsemismallin; 
 • Mahdollisuuden yhdistellä joustavasti lähi- ja etätyötä. Toimistotilamme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. 

Positio täytetään mahdollisimman pian. 

Hakemukset liitteineen (CV, työtodistukset) pyydetään toimittamaan alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@alder.fi perjantaihin 31.5.2024 klo 23.59 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi toivotun työskentelylokaation sekä aloituspäivän. 

Lyhyesti Alderista

Olemme vuodesta 2010 lähtien palvelleet kasvavaa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä konserneja kattavien vero- ja lakipalvelujen muodossa. Rakennamme ja kasvatamme suomalaisia menestystarinoita neljän liiketoiminta-alueen kautta. Alder on osa Pohjoismaista Svalner Groupia.

Tehtävämme on pitää yllä asiakkaamme liiketoiminnan vauhtia ja jatkuvuutta hyödyntämällä kattavaa osaamistamme ja kollektiivista kokemustamme ratkaistaksemme verotuksen ja juridiikan haasteita, kauan ennen kuin niistä tulee ongelmia. Samalla varaudumme menestykseen ja varmistamme, että asiakkaamme pystyvät tekemään perusteltuja päätöksiä kaikissa yritystoiminnan vaiheissa.  

Kansainvälinen liiketoiminta

Kokonaisvaltaista tukea kasvuun ja kansainvälisen liiketoiminnan arkeen.

valloitetaan maailma – yhdessä

Kotimainen
liiketoiminta

Käytännönläheistä verotusta ja juridiikkaa kotimaisille yrityksille sekä konserneille.

100% kotimaista asiantuntemusta

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Kokemuspohjaista lisäarvoa yrityskauppoihin ja muihin rakennejärjestelyihin.

Se on vain järjestelykysymys

Yrittäjät ja yksityishenkilöt

Henkilökohtaista neuvonantoa yrittäjäosakkaille ja muille yksityishenkilöille.

Varaudu menestykseen